Kapcsolat

Kedves Vásárló,

Függetlenül attól, hogy egy konkrét terméket tettél a kosaradba vagy a Személyes Tanácsadás szolgáltatást, kérlek haladj tovább és fejezd be a folyamatot. A sikeres tranzakciót követően azonnal megkapom az adataidat és lehetőség szerint 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot.

Időpont egyeztetés

Konfekció méret megadása vagy konkrét tervek nélkül

Személyes találkozás esetén a személyiségedet figyelembe véve közösen beszéljük át, hogy a választékból melyik sziluett és színállás áll a legjobban, milyen elvárásaid vannak a ruhával szemben (pl.: hogy hol hordanád), majd megbeszéljük, hogy a kiválasztott anyagból készült ruhának milyen mosási- illetve kezelési követelményei vannak. Teljes méretet veszek, amelyre bő ruháknál csak egyszer lesz szükség, de szűkebb - testre szabott - ruha esetén bele kell kalkulálni a többszöri találkozást is.

 

Konfekció méret előzetes megadása esetén

A személyes konzultáció során szűkebb vagy különleges kelme esetén már egy kész próbaruhával várlak, amelyen lepróbáljuk a szabásmintát az alakodra és bejelöljük a szükséges igazítási pontokat (nyak, mell, derék, csípőbőség, ideális hossz). Ez egy gyorsabb megoldás és csak egyszeri találkozást igényel.

Fontos kiemelni, hogy egy anyagkarakter egy sziluettel együtt működik jól és a formázóvarrások meglétét  avagy a ruha karakterjegyeit nem módosíthatja, csak méretére igazíthat.

Miért szükséges a személyes találkozó?

A személyes konzultációk esetén minden részletet átbeszélünk személyesen, ugyanis a próbált és készre varrt ruhánál már nincs lehetőség drasztikus utólagos módosításokra.
A varrásbontás a kelme esetleges károsodásával is járhat, amiért nem tudok  felelősséget vállalni.  Továbbá nem tudok felelősséget vállalni akkor sem, ha a méretvételt követő 3 héten kívül jön igazításra.
 
Amennyiben kérdéssel vagy tanáccsal keresnél a ruhák vagy a személyes tanácsadás megrendelése előtt, úgy keress bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

 

Varga Annamária
‭+36 30 231 5151‬
shop@spycraft.hu